Beşiktaş Sakatlar / BeÅŸiktaÅŸ'ta 3 oyuncu sakatlandı / Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. BeÅŸiktaÅŸ'ta 3 oyuncu sakatlandı
Beşiktaş'ta 3 oyuncu sakatlandı from www.tamsaha.com
Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu.

Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat!

Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . BeÅŸiktaş’a nazar deÄŸdi! Sakatlar kervanına ÅŸimdi de
Beşiktaş’a nazar değdi! Sakatlar kervanına şimdi de from www.or6.net
Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Sergen Yalçın: Yapılan fikstür komik - Son dakika BeÅŸiktaÅŸ
Sergen Yalçın: Yapılan fikstür komik - Son dakika Beşiktaş from img.fotospor.com
Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı.

Beşiktaş Sakatlar / BeÅŸiktaÅŸ'ta 3 oyuncu sakatlandı / Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu .